Welkom op de website van Blogmamanl

De leukste Nederlandse moeder met OnlyFans en FancentroGebruikte items van Blogmama 

Heb jij altijd al een gebruikt slipje van mij willen hebben? Vanaf nu is dit mogelijk. Andere items zijn ook bespreekbaar. Ik ga super leuk en professioneel te werk. Van elke bestelling maak ik een feestje en helemaal afgestemd naar jouw wensen. Op dit moment heb ik het volgende pakket beschikbaar:

- 3 slipjes (geseald verpakt)
- Handgeschreven kaartje met de geur van mijn parfum
- Random foto van mij
- Netjes verpakt
- Inclusief verzendkosten
Bedrag - 25 euro

Wil je graag bovenstaand pakket bestellen en jouw wensen doorgeven? Dit kan via:

slipjes@blogmama.nl
Ik probeer dagelijks mijn e-mail te beantwoorden

Bij bijzondere wensen kan een meerprijs worden berekend, maar ik wil het graag voor iedereen betaalbaar houden. Dus neem zeker even contact. Mijn werk is mijn hobby en dit doe ik met passie en dit wil ik graag met jullie delen!